Loting halve finales 2018/2019

Afgelopen weekend heeft de loting om de halve finales om de Regio Noord Beker plaatsgevonden. Door een verschuiving in het programma kwamen we in de heren reserve klasse met vijf teams in de koker. Hierdoor hebben we besloten een tussenronde in te voegen. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich uiteindelijk voor de halve finale. Hieronder de wedstrijden die gespeeld worden in het weekend van 16 & 17 februari.

Harmie Bosscher van Deest Cup (dames):

  • Azuro D1 – SGHA D2
  • WSG ESTA D1 – De Granaet D1

Jelle Cuperus Cup (heren):

  • WSG ESTA AJ – De Granaet H1
  • Aqua’68 H1 – Middelsé de Skelp H1

Broer van der Wal Trofee (heren reserve):

Tussenronde: SGHA H4 – De Reest H3

  • Winnaar tussenronde – TriVia H2
  • Aqua’68 H2 – Neptunia’24 H2

De wedstrijden in de heren reserve beker dienen uiterlijk 20 april gespeeld te worden. In overleg  kunnen de wedstrijden eerder gespeeld worden. Verenigingen krijgen via de coördinator van de beker een e-mail hierover. 

januari 20, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *