Geslaagde Worldleague

Foto : H. Jaasma    

Massaal toegestroomd publiek, alle mooie reacties vanuit de KNZB en de FINA, vele complimenten van toeschouwers en natuurlijk ook de verslagen in de regionale, nationale en internationale dagbladen. Dat is wat overblijft na een mooie avond waterpolo in zwembad de Welle afgelopen dinsdag. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde avond waar weken voor-bereidingen aan vooraf gingen.

   

Het was de juiste keuze om op het aanbod van de KNZB in te gaan en deze wedstrijd te organiseren. Al was misschien de thuiswedstrijd tegen Griekenland een mooier affiche geweest, de Stichting heeft met deze wedstrijd laten zien waar ze nu en voor de toekomst voor staat. Tijd om nu achterover te gaan leunen is er niet want er wordt alweer hard gewerkt aan de twee volgende avonturen. Afgelopen dinsdag werd er een overeenkomst getekend tussen de Stichting en de KNZB waarbij voor nog eens drie jaar de ManMeer Cup Bekerfinales in Heerenveen werden vastgelegd. En geheel onverwachts komt daar ook nog eens de editie op 4 april bij.

Eind mei volgt er dan nog een vierlandentoernooi in Heerenveen voor dames onder 17 jaar. De deelname van Australië is  nagenoeg zeker, over de andere deelnemende landen wordt nog gespeculeerd. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Tot slot willen we toch nog even stilstaan bij afgelopen dinsdag. Want met alleen de hulp van de organisatie en de KNZB is het onmogelijk om zo'n evenement te organiseren. Wij zijn daarom ook alle vrijwilligers van Start-gemeenschap DraGor en het Rode Kruis dankbaar voor hun inzet tijdens deze Worldleague.

Sponsoren