Stichting nu vastgelegd

 

De Stichting Waterpolo Fryslân is per 12 augustus officieel de boeken ingegaan als een Stichting die zich gaat inzetten voor het organiseren van Top Waterpolo in Noord Nederland. De laatste formaliteiten bij de Notaris en bij de KvK zijn afgerond.

Na een geslaagde hereninterland Nederland - Brazilië op 25 juni was er natuurlijk ook nog de Damesinterland voor Jeugd-teams O19 waarbij Australië, Duitsland, Engeland en Oranje aanwezig waren.

Nu alles is vastgelegd en er een toekomstvisie ligt wil de Stichting op korte termijn gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan interlands, kwalificatietoernooien maar ook clinics voor zowel de waterpoloërs als de trainers/coaches. Ons doel is helder en transparant. We zullen ons nooit verbinden aan een vereniging maar zoeken juist de samenwerking op. Hier zullen we ons op korte termijn ook over gaan beraden. Ook zullen we niet louter en alleen in Drachten acteren want de overige locaties zijn voor ons ook interessant.

Op 17 oktober a.s. zal er een informatief overleg plaatsvinden tussen bestuurders van de Stichting en vertegenwoordigers namens de KNZB. Partners die zoals eerder is gebleken goed kunnen samenwerken en luisteren naar elkaars ideeën. Via onze website en via de social media hopen wij u op korte termijn nader te kunnen informeren.

Sponsoren